Opis forum
Administrator
żeby nam sie lepiej rozmawiało napiszcie dziewczyny parę słów o sobie.Ja zaczynam...
Mam na imie Kaśka,27 lat i razem z moja rodzinką(mąż,córka,dwa amstaffy,tchorzofretka,królik i chomik)mieszkam w Lublinie. W BF gram od września 2006 i strasznie mnie to wciągnelo.
Córka Nocy
Ewelinka mam 16 lat .Mieszkam w borku woj. małopolskie...w BF zaczełam grac około grudnia i wciagneła mnie ta gra.
Córka Nocy
czyzby na forum były tylko czy osoby??
Administrator
niestety ale wielu osob nie moge sie doprosic o zagladanie tutaj
Córka Nocy
to moze skusimy je sposoben... ze tu np.rozdajemy prezenty....zobaczysz wszyskie tu zagladna odrazu
Córka Nocy
Hejka!Mam na imie Ola i mam 12(22.09 trzynascie)lat i mieszkam w Halinowie(okolice Warszawy)...gram na bitefight od niedawna(niecaly tydzien),ale pomagam bratu(ma 22 lvl)prowadzic jego konto.....mialam jakies 2 lata temu konto na bf,ale mi sie znudzilo.....
Córka Nocy
Natalia, milo mi ;]
Ostatnio edytowany przez Myrenite (2011-09-10 11:08:29)
nadina napisał:
niestety ale wielu osob nie moge sie doprosic o zagladanie tutaj
niestety ja bylam zarejestrowana a nie moglam zajrzec na forum... a pisalo ze jestem zalogowana aaa moj nick do Lalczka Chucky
Administrator
Roxana napisał:
a ja mam na imie Roksana mam 19lat i jestem tegoroczna maturzystka...
jutro mam ustna z polskiego i za przeproszeniem sram w gacie...
) mieszkam na slasku kolo bedzina
pozftawiam
w takim razie trzymam kciuki
Córka Nocy
siema ! nazywam sie Justyna i w tym roku skonczylam 15 lat w BF gram od okolo 6 miesiecy i bardzo mi sie to podoba ;d
Córka Nocy
Siemka!Jestem Kamila mam 20 lat jestem maturzystką właśnie zdałam ustny z polaka Mieszkam w Margoninie nie daleko Piły
Administrator
Gratuluje.A jak tam Roxana?